godjul



God Jul alla kära vänner & läsare.

Idag kommer att spenderas tillsammans med familjen och släkten på pappas sida. Fast vi ska hem till mormor på lite födelsedagsfika kl 12. Yep, mormor fyller år på julafton (och dessutom heter hon Eva). Iår blir lilla mormor hela 77 år :]. Efter fikat väntar Kalle Anka, sen blir det lite mat och sen julklappsöpnning :]. Är rätt nöjd med mina julklappar iår, och hoppas att mamma, pappa & syster blir nöjda :). Hoppas ni får en mysig julafton.

Julkramar!

danföredan



Julkänslan är definitivt hos mig ikväll. Jag, mamma och pappa har julmyst från det att jag slutade jobbat kl 19. Jag och pappa klädde granen, medan mamma lagade jansson & gjorde skinka. Vi varvade detta med att titta (och spela) bingolotto. Dock vann vi ingenting, men det var trevligt.
Av chefen, Micke, på jobbet så fick jag en julklapp. Eller, det var en fin blomma & en påse full med massa gott. Lite saker att ställa på julbordet (synd bara att mamma hade handlat allt redan :] - men dubbelt upp i år!) och lite chokladaskar samt en chipspåse, julmust osv. Mysigt värre tycker jag :).

you'reaparttimeloverandafulltimefriend


God Jul Sara önskar Sara :}
En klocka från knokk, som jag har kikat på längelänge :).


God Jul Sara önskar mormor & morfar.
HARRY POTTER PÅ ENGELSKA (brittiska omslagen såklart :]) - behöver jag säga något mer?

/ ber om ursäkt för de dåliga biderna. men inspirationen är på noll.

pepparkakshus



Idag har jag och syrran limmat ihop pepparkakshus. Vi köpte såna där färdigbakade, för att göra det enkelt för oss. Fast det blev inte enkelt ändå, jag blev lite irriterad ett tag och kladdade på smält socker all over. Men till slut blev det klart. Inte så illa pinkat för ett första pepparkakshus eller hur? :)

Sam Tsui

Det är egentligen pinsamt att jag inte har presenterat Sam Tsui och bloggen för varandra, eftersom jag lyssnar på honom varje dag. Sam slog igenom på youtube tillsammans med sin barndomsvän Kurt Schneider när de postade ett filmklipp med en cover på Journey's Don't Stop Believing. Två månader senare postade dom ett Michael Jackson medley. Tillsammans har dessa två klipp visats över 6,5 miljoner gånger på youtube.
Vad är det nu som gör dessa två killar så originella?

Titta & njut.

Don't stop believing



Michael Jackson medley


De har även lagt upp klipp där Sam sjunger solo, nedan kommer några ljudspår på de låtar jag tycker är bäst. (alla är covers, men dom har lovat att vi snart kommer få höra lite eget material)


Lady GaGa medley
Jag är egentligen inget fan av Lady GaGa, men jag tycker att Sam gör hennes låtar så bra. :]


Down - Jay Sean
En cover, såklart. Originallåten är ingen som spelas flitigt i mina högtalare, men den här akustiska versionen är något extra. (det är även den här låten som jag har spelat flest gånger i mitt iTunes bibliotek) - Har ni inte tålamod till att lyssna när Sam berättar lite osv, spola fram till ca 30sek.


Halo - Beyoncé
Behöver inga ord. Original låten är bra, detta är dock en lite mildrare version.


länkar:
Kurts youtube konto.
Kurts myspace.
Sams myspace.

shakeitshakeit


Pingviner i Sydafrika. Jag tycker det känns konstigt att det snart är ett år sedan vi var där. Saknar det, och vill tillbaka. Det var så himla fint där! Plus att jag har utvecklats så mycket fotomässigt sen vi var där, och jag vill tillbaka och fota allt det fina.

I helgen blir det jobb för hela slanten. Idag börjar jag kl 12, och slutar 20. Imorgon börjar jag 9.30 och slutar 20. Längtar redan till januari då jag får lönen för december. Fick visserligen lön för någon dag sedan, men man tackar ju aldrig nej till pengar :}.

pulkaåkmedmate


har precis kommit in från att ha åkt pulka med mate i en timma. oj, vad vi åkte - och oj, så fort det gick!
jag hade pappas snygga overall från 80-talet på mig. den hade t.o.m axelvaddar :D

looktheotherway

Nu är jag trött på den här dumma förkylningen!
Nu har den börjat om igen, jag har alltså blivit förkyld rejält för jag vet inte vilken gång i ordningen. Egentligen borde man väl kolla upp det, eftersom det aldrig blir 100% bra. Men hur ska man orka & hitta tid till det? Eftersom att jag mår som en gammal använd disktrasa idag så blir det inget jobb (skulle ha jobbat 17-20) och ingen träning för min del ikväll. Jäkla crap. Jag som ville träna rejält idag, eftersom att det inte gick så bra för mig igår. Ville öva på höger nia... Är nästan aldrig det på träningarna, men får spela det på match. Så jag borde ju träna på det också, så jag slipper suga get (för att citera en bästa vän :]) varje match. På onsdag är det nämligen dags för match igen; vi åker till Märsta & möter deras div.3 lag, och jag hoppas att vi kan ge dom en bra match. Vi har inte riktigt kommit upp i nivå de senaste matcherna, eller vi kommer upp, men så faller vi ner i nivå en period för snabbt. Nu ska jag värma en kopp te, ta lite smörgåsar & krypa in under täcket och titta på Gilmore Girls - som är den nya favoritserien för tillfället. Började dra hem alla avsnitt, är fortfarande på säsong 1 eftersom det är så segt. Helt skulle jag vilja ha hela boxen, för Gilmore Girls är en sån serie (trots att det är långa avsnitt) som jag aldrig tröttnar på. :)

Ha en bra dag kära vänner,
jag ligger under mitt ahlgrens bilar täcke och kurerar mig istället.
Tjipp!

lookmeintheeyeandtellmeyoudon'tfindmeattractive


Nu går vi & lägger oss.
Godnatt!

foryoui'llalwayswait


Endlessly - Green River Ordninance
spotify

She is my cigarettes and champagne,
She's got me strong but I'm not running,


She is the days I can't get over,
She is the nights that I call home,
Endlessly,
For you I'll always wait,

nomatterwhichwayyougo


Tegan And Sara - Walking With A Ghost


Jobb 14-20.10, julbord, träning - nu kör vi!

twitter-box

Jag har valt att ta upp Twitter igen. Eftersom jag gärna vill skriva, uppdatera, men inte har någon inspiration så passar twitter perfekt!
Därför lade jag till en liten twitter-box längst ner på sidmenyn :). Den kommer uppdateras vart eftersom jag lägger upp en ny twitterpost :].
Om ni inte ser den, tryck F5 :)

blö

Jag vill blogga. Det vill jag verkligen.
Men det finns ju ingenting att skriva, och jag hatar såna inlägg där man bara skriver om vad man ska göra under dagen - och där det inte finns några bilder.

Det här är ett sånt inlägg, för det är de enda jag kan bjuda på just nu. Inspirationsmätaren står på noll, och antingen så latar jag mig - eller så jobbar jag, tränar kanske jag gör också.
Idag jobbar jag 17-20.10, sen springer jag upp till hallen & tränar en stund, sen blir det hem.
There! det är allt vad som händer idag, innan jobbet så blir det bara att lata sig.

flickr favorites - rosiehardy


4/365 - "there's still a little bit of your song in my ear" | 7/365 - I did it! | 11/365 | 17/365 - You do not love me. | 22/365 - Summer's here | 25/365 - My heart feels like its full of colour again | 27/365 - Love conquers all distance | 33/365 - all in all i am just furniture | 285,120,000 inches away | good morning, good afternoon and goodnight | The Kiss | eskimo kisses | wind me up | here with you | The Long Distance Lovers
(alla namnen är länkar till bilderna, där kan ni se dem i rätt upplösning)

Här kommer ett kollage av en flickr användare som jag hittade genom Elins blogg. Jag valde ut mina favoriter av alla hennes bilder, och det blev inte mindre än 15 bilder - och då var jag riktigt kräsen. Underbar fotograf, underbara bilder och det härligaste av allt är att hon (till för inte så längesen) fotade med Canon EOS 450D + kitobjektivet. / hittade denna info på Elins blogg, för er som inte orkade klicka er in på hennes. Om ni inte orkar klicka er in på Elins sida, så är det ett misstag, för hon är rejält med häftighet.
Jag tycker ni ska kika er in på Rosie Hardy's flickr account också, för där lär ni får er en treat av underbara bilder. Själv är jag relativt ny på flickr, men jag rekommenderar det verkligen som en inspirationskälla!

ibland så.


Nikon D40 + nikkor 18-55mm/3.5-5.6 (kitobjektiv)
favorittröjan.
Musik är tok. Musik gör mig på så gott humör.
Jag lyssnar just nu på en spellista på Spotify. Det är över tre dagar lång, men den är inte min. Musik gör mig kär.

Jag börjar jobba kl. 17, jobbar till 20.10. Så får jag inte tag på pappa, för att fråga om han hinner hem till kl 16.55, så jag kan sno bilen ner till jobbet (vill hinna hem så jag inte missar något IDOL framträdande).
Hoppas allas fredag blir mys!

vaccin

Jag vaccinerade mig mot den nya influensan, även kallad svininfluensan, idag. Åkte in till Enköping, det tog mindre än fem minuter från det att jag gick innanför dörren, tills det var klart. Sånt gillar vi!
Nu har jag liite ont i armen, har även ont i huvudet - men det kan ju vara ändå.

Hoppade över träningen, för tydligen får man inte träna efter man tagit vaccinet. Därför agerade jag endast tränare, vilket nog var för det bästa ändå - för Kristoffer var sjuk. Det var riktigt roligt att vara ensam tränare, och jag saknar det lite. Men sen är det också skönt att ha någon som Kristoffer som man samarbetar med. :] I helgen ska vi åka ända upp till Skjutskär (strax under Gävle) med tjejerna, en resa jag inte ser fram emot. Vi ska spela mot Tirfing, och självklart hoppas jag på bra spel och vinst.

Förlåt för bildlöst inlägg, jag försökte ta lite bilder idag när det var så fint med frost. Men det var ingen som jag tyckte blev bra, och sen hade jag ingen inspiration till att redigera bra heller, så det blev som sagt inga bilder som blev bra.

Är lite nervös inför natten, önska mig lycka till & att jag slipper frossa osv.

treljusförcancern



Är medlem i en grupp på facebook.

  
  SARA PETTERSSON
    dagbok
    jobb
    shopping
    handboll

  FOTO
    djur
    natur
    människor
    självporträtt
    allmänt
    stilleben
    tisdagstema
    instagram
    utrustning

  ÖVRIGT
    musik
    film/TV
    böcker
    favoriter
    youtube
    bloggprat



  2 0 0 9
   november - december

   2 0 1 0
    januari - februari - mars - april - maj - juni - juli
    augusti - september - oktober - november
    december

   2 0 1 1
    januari - februari - mars - april - maj - juni