allt jag hinner & orkar är träna & jobba


the knife - heartbeats

wake up honey


Mobilkameran; LG Gt540 Optimus
Jag & Maja på en bänk vid ån i somras.

När man vaknar av ett telefonsamtal tycker man oftast att det är jobbigt. Inte jag. För när jag vaknar av ett telefonsamtal handlar det oftast om jobb. Så var ju fallet även idag, förskolan ringde och undrade ifall jag kunde komma och jobba lite tidigare. Så nu, istället för 15-17, har jag jobb 11-17 :).
Nu ska jag torka håret, äta lite frulls och sen knalla till jobbet.
Ha en bra dag. Later!

Champions of Rock

Här kommer några bilder från i fredags.
Bilderna är inte bra, jag vet det. Men det är det bästa som går att ta med min lilla kamera.
Jag önskar att jag var rik. Då skulle jag köpa ny kamera på bums. En liten alltså, ny systemkamera håller jag på att spara till :].


Casio EX-Z1050

helg update


NIKON D40 + Tamron 17-50/2.8

Min helg har varit bra och alles lagom. I fredags jobbade jag på eftermiddagen, på fritids. Det var kul och det gick bra, inga problem. Strax efter 18 åkte jag och pappa mot Västerås för att titta på Champions of Rock, som är Peter Johanssons tribute till Queen. Konserten var hur bra som helst, och jag blev ännu mer kär i Peter Johansson än vad jag var innan. Bilder kommer förhoppningsvis komma upp. Jag hade bara med mig den lilla kameran, och den är inte så bra. Men någon bra bild hoppas jag att det blev ändå :).

I lördags gjorde jag ingenting på förmiddagen, kl 13-20 jobbade jag på Tempo. Skönt med lite OB som kommer sitta fint i november när lönen kommer. I går, söndag, var det dags för match! Men på förmidddagen sprang jag först förbi hemma hos Mate med en påse familje guf och en tidning. Hon har opererat sitt korsband, och jag kände att jag ville vara en god vän och ge henne lite mys iallafall. Vi spelade lite spel och umgicks och tog det lugnt.

Halv ett var det dags att bege mig hemåt, slänga i mig lite pasta och sen bege mig upp till hallen för samling. Vi hade match mot Rimbo. Vi spelade väldigt bra försvar, vilket i sin tur ledde till att det gick bra i fas 1 & fas 2 (iallafall i första halvleken). Det tog ca 12 minuter innan Rimbo gör sitt första mål i matchen. Matchen slutade 21-10 och jag gjorde 2 mål. Jag gjorde väldigt många målpassningar, och skötte mig bra i försvar så jag är mer än nöjd med min insats. Nu ligger vi i topp i tabellen, före Sollentuna och Tirfing som också har 2/2 (två spelade och två vinster) dock har de inte lika bra målskillnad som vi har, och det är därför vi ligger i topp. Och där ska vi fortsätta vara, eller hur tjejer? I år ska vi få tillbaka våran spelglädje och springa rakt igenom fyran och klättra upp i trean igen!

höst-kisse


NIKON D40 + Tamron 17-50/2.8

Idag är jag mycket bättre i förkylningen, igen. Att träna i onsdags gick över förväntan bra, och jag fick vara med A-pojk på deras träning också, vilket var himla snällt. Igår jobbade jag på förskolan på förmiddagen, och på fritids på eftermiddagen. Idag ska jag också jobba på fritids, fast inte på samma avdelning som igår. Jag börjar 12.30 och slutar 16.30. Efter jobbet blir det hem och få i mig något att äta, sen bär det av mot Västerås med pappa. Vi ska titta på Peter Johanssons senaste musikal; champions of rock. Den verkar superbra och eftersom jag är lite kär i honom så kommer det nog bli en perfekt kväll :].

all i ever knew, only you


NIKON D40 + Sigma 70-300/4-5.6
Jag älskar höstens färger. :]

Idag är jag mycket, mycket piggare i min förkylning! Yeay.

Klockan 14 ska jag jobba på affärn och jobbar till kvällen, så jag slutar strax efter 20. Jag har precis fixat håret och ska snart sminka mig lite, så jag slipper sitta där nere i kassan och se ut som en död fisk. Ikväll efter jobbet är det träning. Men eftersom våran träning slutar kl 21 så tror jag att jag tänker träna lite med A-pojk också, eftersom jag inte tränade i måndags och vi har match i helgen. Måste få känna på lite boll den här veckan :].

feeling small


NIKON D40 + nikkor 50/1.8

Vaknade av telefonen. Det var förskolan som ringde och dubbelkollade ifall jag var sjuk idag med, vilket jag är. Visserligen mår jag mycket, mycket bättre än igår. Men fortfarande inte på topp. Hade jag gått i skolan, så hade jag kunnat gått dit idag. Men eftersom jag jobbar med barn så vill jag inte gå dit och vara snuvig och 70%. Så därför är det bättre att vara hemma och vila en dag till. För imorgon har jag jobb inbokat på affärn och (om jag är pigg) träning på kvällen.

PS. Min rygg dödar mig långsamt.

that wasn't me, that was alter ego


NIKON D40 + nikkor 50/1.8

Bilderna är tagna för två veckor sedan, men har inte lämnat minneskortert förrän nu.

Jag har slarvat. Ordentligt. Jag tycker om att fota, redigera och sedan att visa upp mina bilder. Men det har inte blivit så mycket med det på den senaste tiden, vilket troligtvis har märkts. Men annat har kommit ivägen, och inspirationen har inte riktigt funnits där.. Den tittar in lite då och då, och då tar jag med mig min kamera och kan vara borta hur länge som helst. Häromdagen fotade jag urfina höst-bilder, som jag tänker visa snart!

Annars så rullar mitt liv på allt för snabbt. Jag har hunnit att skaffa mig två till extrajobb. Skolan samt förskolan i Grillby. Så nu har jag tre jobb jag bollar tider emellan. Idag är jag dock hemma. Har åkt på förkylning och feber, så ingen träning för min del heller "/. Hatar att vara sjuk. Förra vintern var jag förkyld 24/7 kändes det som och jag vägrar ha en till sån vinter!

Nu ska jag fortsätta lyssna på Rooney och redigera lite mera bilder :]. Tjing!

 
 SARA PETTERSSON
  dagbok
  jobb
  shopping
  handboll

 FOTO
  djur
  natur
  människor
  självporträtt
  allmänt
  stilleben
  tisdagstema
  instagram
  utrustning

 ÖVRIGT
  musik
  film/TV
  böcker
  favoriter
  youtube
  bloggprat 2 0 0 9
  november - december

  2 0 1 0
  januari - februari - mars - april - maj - juni - juli
  augusti - september - oktober - november
  december

  2 0 1 1
  januari - februari - mars - april - maj - juni