whosaysIcan'tgetstoned?


NIKON D40 + nikkor 50mm/1.8

I helgen har jag hjälpt syster att flytta. Oj, oj så trött jag är i kroppen. Hon och J har köpt lägenhet på tredje våningen, spiraltrappa - ingen hiss. Tur att vi hade Johannes och hans kompisar där, annars hade vi tjejer aldrig klarat det. Mina vader värker idag, men imorgon tänkte jag behandla dom med en springtur. Jag köpte ett underställ idag på Inter Sport (190kr på REAn, 300kr fullpris). En sak som kändes skönt för självförtroendet var att jag fick lov att gå ner två storlekar från den jag tog från början :]. Småsaker som gör ens dag.

Imorgon jobbar jag kvällspasset 17-20, sen blir det promme upp till hallen för träning.

Kiwi!

Jag hittade nyss den här, och blev lite kär.den har 25miljoner träffar, så några av er som kikar in har säkert redan sett den.

förlåt

min dåliga uppdatering fortsätter, tyvärr, ett tag till.
skrivlusten finns inte alls.

så medan kan ni lyssna på en fining.


Paramore - Misguided Ghosts

springertilldörrklockan


Ted Gärdestad - Öppna din himmel

låt mig dö en stund
tillsammans med dig en sekund

youdon'tknowhowlovelyyouareNIKON D40 + nikkor 18-55mm/3,5-5,6 (kitobjektiv)

Jag fortsätter att jobba. Även denna vecka har jag endast haft en ledig dag. Den var igår, dagen spenderades latandes och på kvällen åkte jag och mamma in till Enköping på bio. Vi såg Sherlock Holmes. Det var en bra film, alles lagom. Jag har inte sett någon av de andra Holmes filmerna, eller läst någon bok - så jag vet inte om kritikerna har rätt när de säger att filmen inte är särskillt "Sherlock Holmes-ig", bra var den iallafall!

Idag har det varit jobb igen, och imorgon jobbar jag hela dagen (från öppning till stängning). Det blir fina pengar det! Nästa vecka väntas det iallafall några dagar ledigt, då jag går på mitt vanliga schema igen.
Nu ska jag lägga mig och kika på tredje Pirates of the Carabien filmen, Vid världens ände. Ciao!

defyinggravity


NIKON D40 + nikkor 50mm/1.8

Bilden ovan tog jag igår, innan jag gick till jobbet, blomman stod så fint i mitt fönster så jag drog upp persiennerna och fotade lite snabbt.

Vad tiden går undan! Jag jobbar heldagar nästintill varje dag och då får man lite tid över till annat, när man har träningar på kvällarna. Egentligen skulle jag ha jobbat på förmiddagen idag (8.30-14), men en till är sjukskriven nu i några dagar, så jag fick jobba 14-20 ikväll. Kväll. Igen. I Januari har jag hunnit med att jobba sex kvällar, och jag har jobbat åtta dagar hittills. Imorgon fick jag däremot jobba heldag, 8.30-17. Då skulle jag egentligen ha jobbat mini-passet 14-17, så jag är nöjd över att jag fick jobba lite mer på morgonen också. Sen är jag (om jag inte får någon ny tid imorgon, får se om sjuklingen blir frisk eller inte) ledig på torsdag och fredag, sen jobb i helgen igen. Det är riktigt nice att ha ett jobb nu, och att få jobba mycket! Skönt att vara den enda inhopparen dom har, för då går alla tiderna till mig. Lite jobbigt bara om jag skulle bli sjuk (peppar, peppar).

Igår var det träning efter jobbet (jobbade 13-20.10), fick skjuts upp till hallen av snälla Sussie - så jag slapp vara en isbit när jag kom fram. Ikväll jobbar jag med Sussie igen, ska bli kul för vi hittar oftast på något skoj. Det går så snabbt när man jobbar med någon man kommer bra överens med.

Ikväll efter jobbet blir det nog bara lite power-chill framför Gilmore Girls - love it!

yougottherythminyou


NIKON D40 + nikkor 50mm/1.8

Idag har jag jobbat igen. Mellan 8.30 & 17. Det är riktigt skönt att vara hemma ikväll, istället för att spendera min kväll på jobbet. Efter jobbet har jag tagit det lugnt. Nyss åt jag upp en god hemmagjord, ihopskrapad, sallad. Jag har smågodis som väntar, och tänker krypa ner under täcket och titta på På Spåret. När det är slut blir det nog Let's Dance, som börjar idag.
Imorgon är det jobb igen... 13-20.

ticktickboom


NIKON D40 + nikkor 18-55/3,5-5,6

Jag tog några självpoträttsbilder idag ute i kylan. Jag har ju inte så mycket fotolust, och tänkte jag skulle pröva fota lite självporträtt iallafall. Tyvärr var det inte bra fotoväder, då det hade börjat mörkna lite. Och nu, efter rensning och redigering, märker jag att det är ju inte ens fokus på mig! Det är fokus på den dumma väggen bakom mig, som dessutom är sned. Eller, kameran lutar väl lite på stativet som var ställt i snön :]. Jag är alltså inte så nöjd med bilden fotomässigt, men jag gillar mitt hår på bilden ovan. Det var plattat och lite ruffsigt och sen spray, hårspray är en god vän som sällan sviker mig.

Idag har jag jobbat, igen. Det känns som att allt jag gör nu för tiden är jobba. Hinner inte med att träna från början, och får därför ingen konditionsträning genom att springa spåret. Jag försöker vara duktig och springa lite utöver träningarna, men nu är det så rysligt kallt, så jag kan inte springa utan att få ont i lungorna. Tempo tar upp det mesta av min fritid, framför allt mina kvällar. Jag går på schema för en som är sjukskriven, och hon jobbar mycket kvällar. Ta inte det här som att jag klagar, för det gör jag inte. Jag trivs med arbetet & med de flesta som jobbar där. Jag kikade även inne i fikarummet på mitt schema för nästa vecka, eftersom chefen åker bort har jag fått lite mer den här samt nästa vecka. Jag räknade lite på det och på 18 dagar kommer jag vara ledig fyra. Visserligen är inte alla de 14 dagarna hela dagar, men ändå. Det kommer klirra fint på kontot när jag får lön för januari den 15 februari (ps. imorgon är det en vecka kvar till lön, igen! - känns som jag nyss fick lön, tiden går så snabbt när man har saker att göra).

hellodarknessmyoldfriend

Wow.
Det var längesen jag skrev något i bloggen. Julafton för att vara exakt. Jag har inte saknat bloggandet, och det har varit skönt att inte behöva känna att "den här bilden ska jag lägga upp" osv. Jag vet att min blogg inte är stor, men jag har ändå kännt att jag har velat vårda de få läsare jag har. En sak jag tycker är roligt är att, trots att jag inte har uppdaterat, har jag ändå haft (nästan) lika många personer som har kikat in här under jul&nyårs tiderna.

Den här gången kan jag inte skylla på att min dåliga uppdatering beror på att det inte händer något speciellt i mitt liv, för de här dagarna har stuckit ut lite i mängden. Julhelgen firades med nära & kära. Jag fick många fina julklappar, och inte en enda ska lämnas tillbaka. På annandagen vankades det utgång tillsammans med Sven & Mandy. Det var riktigt roligt och det var en lyckad kväll.Dagen före nyårsafton åkte föräldrarna till Barcelona för att fly undan nyårsstöket. Jag hade huset för mig själv, vilket var skönt (efter den första dagen, då jag var jätte rastlös och ensam - tur att Frans var hemma!). På nyårsafton gick jag över till grannen, som är min bästa väns gamla hem innan hon flyttade hemifrån. Det var en lyckad kväll med gott sällskap och alles lagom mycket alkohol. Jag prövade tequila för första gången, och upptäckte att vi kom bra överens.Jag har jobbat på som vanligt, nere på affärn. Jag har fått schema för januari. Jag jobbar ju istället för en som är sjukskriven, Monica kommer tillbaka sista januari om planerna går som de ska. Därför ska jag börja jaga nytt jobb, det handlar ju bara om att man måste få baken ur vagnen och inte bli så bekväm sen när jag bara kommer få en tid i veckan nere på Tempo. Hoppas jag tar tag i det snart. Jag har ju en tendens att vara så bekväm i min situation och sen låta den vara halvbra.

Idag ska jag åka in till Enköping och hjälpa syster i hennes & Johannes (sambo) nya lägenhet. Dom har skaffat en bostadsrätt, och håller renoverar nu för fullt. Köket kom igår och därför kan jag äntligen hjälpa till med något - skruva ihop hyllor och skåp. :]

Det här blev ett långt inlägg, vilket inte var meningen från början. Men det var skönt att skriva av sig lite.

 
 SARA PETTERSSON
  dagbok
  jobb
  shopping
  handboll

 FOTO
  djur
  natur
  människor
  självporträtt
  allmänt
  stilleben
  tisdagstema
  instagram
  utrustning

 ÖVRIGT
  musik
  film/TV
  böcker
  favoriter
  youtube
  bloggprat 2 0 0 9
  november - december

  2 0 1 0
  januari - februari - mars - april - maj - juni - juli
  augusti - september - oktober - november
  december

  2 0 1 1
  januari - februari - mars - april - maj - juni