mjau

Ikväll har jag förlorat en vän. Min finis lilla röda mus har avlidit, efter ett år av levnad. Jag sörjde honom (eftersom jag nu måste använda mousepaden, vilket jag suger på), men klickade mig snabbt in på netonnets hemsida och beställde en exakt likadan. Fast jag såg att den fanns i rosa, så självklart fick det bli en rosa/silver, istället för röd/silver som tidigare. Jag har fortfarande kvar musen på sin plats, musmattan ser lite lonely ut utan den :). Hoppas fotot på mig & Mate inte klagar ;).
Eftersom jag är kass på mousepad (och inte kan hantera den i photoshop), kommer det inte bli någon bilduppdatering här på bloggen, utan möjligtvis bara text. - jag kan iallafall inte redigera så bra som annars, då jag inte kan göra minimala ändringar, eftersom jag - som sagt - suger på mousepad.

tempo

nu knallar jag ner till jobbet för att jobba 14-20.10
(observera min snygga, beiga tempo-tröja)
tjingpling!

designbyte

Den nya designen är nu uppe!
Tjolahoppsansa!
Om ni inte ser någon ändring, pröva tryck F5, det uppdaterar sidan :)

ny design

jag är klar med en ny design till bloggen, header samt några småändringar kommer ske.
jag lägger upp det när jag tränat klart ikväll, nu ska jag knalla ner till jobbet!
tjing.
ps. förlåt för dålig uppdatering.

i like to make myself believe

NIKON D40 + nikkor 50mm/1.8

Har precis sett Björn Ferry vinna OS-guld. YES! Riktigt skönt var det, och vilket lopp han gör. Wonderbar. Nu väntar sängen, imorgon jobb 8.30-17, på kvällen träning.

semledag

Jag som hade tänkt baka en semla idag och bjuda en vän på. Men igår fick jag veta att en var sjuk, så det blir jobb 12-20.10 idag istället. Då finns det inte så mycket tid till att baka. Fast det var väl egentligen bra, semlor är ju inte det nyttigaste som Gud skapat ;]. Jag får helt enkelt sälja semlor idag istället för att äta dem :).
- förlåt för bildlöst inlägg, jag tänkte ut och fota en power-fotostund så fort jag torkat håret. Det såg så fint ut ute på framsidan.

so you think you can stop me and spit in my eye?

NIKON D40 + sigma 70-300mm/4-5,6

Idag blir det jobba mellan 17-20.10. Mitt vanliga måndagspass. Tror nog att det kommer gå rätt snabbt, det brukar göra det :]. Har träning efteråt, som börjar kl 20. Dock tror jag att jag ska hoppa över träningen ikväll. Min hosta är inte att leka med, och eftersom jag ska jobba mån-tors den här veckan (och vill kunna träna på onsdag) så tror jag att det är bäst att vara hemma ikväll och kurera hostan. Fast en positiv sak med att ha hosta; det betyder att förkylningen blir bättre. Min kropp fungerar så, min förkylning börjar med ont i halsen, sen nästäppa, sen avslutas det med rethosta i typ en vecka.
Annars idag har jag inte gjort någon nytta. Jag förstår inte hur jag får tiden att gå så snabbt, bara genom att sitta vid datorn. Jag är en expert på att inte göra något alls ;D. Jag har bara klickat runt lite på fejs och spelat lite :). Har återupptäckt the Sims 2, fast det var inte lika roligt som jag mindes det, så jag läste medan jag spelade.
Nej, nu måste jag kila till jobbet - ciao!

alla hjärtans-dag

Jag firar alla hjärtans-dag med att jobba 9.30-20.10. Wohooo!
Tur att man inte har någon pojkvän som blir besviken :].

tillägnas Amanda Eriksson

... samt hennes coola kompis Annika!



ni är så häftiga!

fireflies

Sam har gjort det igen!



dagen kunde inte ha börjat bättre :]

glorydays


NIKON D40 + nikkor 50mm/1.8

Jag kurerar mig med citrus tea - mums!

Helgen har bjudit på bl a jobb, handboll & tjejkväll. Vi hade match i torsdags (som vi spelade urbra försvar i och det var roligt att spela, trots förlust), efter vilken jag blev jätteförkyld & fick ont i halsen. Därför fick jag skippa utgång med Sven på fredagkvällen. Riktigt tråkigt att jag alltid ska bli sjuk när något speciellt händer. Men eftersom jag jobbade 12-20 på lördagen, och 9.30-16 på söndagen, så kände jag att jag gjorde rätt som hoppade över att sova fem timmar när jag ändå mådde pyton. Så istället på fredagen låg jag i sängen och tittade på tre filmer :} - alles lagom. Tror nog att jag hade feber också, men jag tog den aldrig.
lördagen var det jobb. Efter jobbet åkte jag in till Enk för att hänga hos Sven och kolla på Melodifestivalen med några tjejer. Det var himla trevligt, och det gjorde susen för min förkylning. På söndagen jobbade jag till fyra, sen puttrade jag upp till hallen och spelade match. Våran vanliga svacka i början på andra halvlek ledde till att även denna match ledde till förlust. Söndag kvällen spenderades i sängen kikandes på Saving Private Ryan.
Ikväll ska jag jobba 17-20 (som alla måndagar), sen blir det träning.


lägg märke till att min twitter uppdateras oftare än bloggen :]

barbabok


NIKON D40 + nikkor 50mm/1.8
(blixt)

Mitt fina mobilsmycke har kommit! Budade på det på Tradera, och köpte det för endast 16 kr! Ett riktigt mysigt mobilsmycke i form av barbabok. Nu har jag alltså två barbor hemma hos mig, har ju fått en barbaskön av Mate i födelsedagspresent också :]

Igår blev det en spontantripp hem till Reb, som precis har flyttat hemifrån till en studentlägenhet i Uppsala. Efter tre filmer & en massa ätande av både tacos och godis somnade vi gott i soffan. Nu är jag hemma, och har inga planer för dagen. Ska försöka ta mig ner och handla sen (när mina tår fått tillbaka värmen, förfrös dom när jag stod och väntade på att mamma skulle komma, så jag kunde köra hem), vet dock inte vad jag ska laga ihop för god mat till kvällern :}.

tooksomethingperfect,andpainteditred


NIKON D40 + nikkor 50mm/1.8

Mamma har köpt tulpaner, sånt är mys.

  
  SARA PETTERSSON
    dagbok
    jobb
    shopping
    handboll

  FOTO
    djur
    natur
    människor
    självporträtt
    allmänt
    stilleben
    tisdagstema
    instagram
    utrustning

  ÖVRIGT
    musik
    film/TV
    böcker
    favoriter
    youtube
    bloggprat



  2 0 0 9
   november - december

   2 0 1 0
    januari - februari - mars - april - maj - juni - juli
    augusti - september - oktober - november
    december

   2 0 1 1
    januari - februari - mars - april - maj - juni