bluesips


NIKON D40 + sigma 70-300mm/4,0-5,6

likeavirginyou'reMadonna


Hey soul sister - Train


Den här låten går på repeat idag.
Självklart är det tack vare min favorit, Sam.

heartbreakwarfare


NIKON D40 + sigma 70-300mm/4,0-5,6

I'm back!
Förhoppningsvis iallafall. Pappa kom på att man kunde ju starta om det trådlösa nätverket också. Själv visste jag inte om att det var ett alternativ. Men poff, så fungerade det. Nu sitter jag i mitt rum och har How I Met Your Mother på i bakgrunden. Allt är tillbaka till det vanliga :).

Så... Vad har hänt de senaste dagarna, då jag varit ledsen för jag trott att datorn var på väg att avlida. I tisdags (för en vecka sen alltså) var det ledarträff inför nästa säsong. Jag kommer att ta över ett nytt lag i höst. Jag har ju tränat F95 i säkert fyra år nu. Men jag känner att jag inte varit med tillräckligt iår för att kunna fortsätta. Dom har slagist ihop och blivit A-flick, och jag känner inte de nya A-flickorna tillräckligt som spelare. Jag har ju jobbat väldigt mycket i höst/vinter. Så därför ska jag ta över P-98/99/00. Det blir att börja om från början (nästan, dom blir andra året på stor plan) med ett nytt lag. Det kommer bli riktigt roligt och jag längtar till hösten.

I onsdags var jag på ledarutbildning. Inte mycket att säga om den, den var superb och jag kommer att lära mig mycket. I torsdags jobbade jag kväll. I helgen var det kalas för hela slanten. På lördagen fyllde kusinen 23 år, så det blev tårta och bulla. I söndags fyllde lille morfar 80 år, så det firade vi med släktmiddag nere på värdshuset (även kallat Pino's) i Grillby. Riktigt god mat och alla var propp-mätta när vi gick (läs rullade) därifrån.

Igår var en lugn dag. Jag åkte till Uppsala och handlade lite på förmiddagen, sen hem och chilla. På eftermiddagen blev det en promenad med bästa Mate.

Vet att det blev ett långt inlägg. Men jag har ju inte bloggat 100% på jättelänge.

blue moon

NIKON D40Sigma 70-300mm/4,5-5,6

Igår kväll/natt öppnade jag dörren för att släppa in katten. Då ser jag hur mysig månen var, och sprang ut och fotade den. Har aldrig fotat månen förut, det var väldigt kul och svårt. Bilderna blev väl inte perfekta, men det är bättre än inga månbilder alls :]

Nu fungerar inte Internet igen på min dator. Så idag ska jag ringa till netonnet och fråga om dom har någon verkstad där jag kan lämna in datorn för reparation. Troligen är det mitt nätverkskort som är paj... Det är tur att pappas dator har Internet iallafall.

you brought it to me

förhoppningsvis lever internet
men inspirationen är på noll.

förlåt, mina vänner.


så medan kan ni väl lyssna och njuta


Joshua Radin - Brand New Day

död

mitt internet är nere. räkna med noll till minus uppdatering. överallt.
är nu på pappas dator.
jag hoppas jättemycket att han kan fixa min dator ikväll, men det ser mörkt ut.

jag är vaken hela natten


bilden är tagen med lilla kameran och det är inte jag som tagit den, utan Ellinor :).

Idag har varit en riktigt bra dag!

Runt kl 14 idag tyckte Säcken att jag skulle komma in till Enköping och spela brännboll med några människor. Jag mötte upp min vän Emma & sen for vi till fältet där brännbollen skulle spelas. Himla skoj var det (trots att jag fick ont i benhinnorna, men vad hade jag räknat med när jag springer i converse). Efter brännbollen var vi inte riktigt klara med lekandet. Jag och Emma drog till donken och tog en varsin McFeast (som jag åt för första gången, och gillade!). Sen åkte vi till en skolgård och lekte burken med grabbarna i flera timmar. Vad tiden går fort när man har roligt och vad livet var så mycket enklare när man var barn, då gjorde man inte mycket annat än det jag gjort idag :). Fler såna här dagar röstar jag för!

våren är i grillby!


NIKON D40 + Tamron 17-50mm/2.8
Lite snödroppar i rabatten, bilderna är tagna i lördags.

Påsken for förbi lite för snabbt. Jag har umgåtts med familj och vänner (och även lite jobb i fredags). Igår kom syster hem för mys. Vi hyrde filmen the ugly truth, den var bra och alldeles lagom när det var myskväll. Idag på eftermiddagen for vi till Hälla och kikade lite. Jag kom hem med lite galgar och en DVD-hylla från IKEA. Jag har mekat ihop hyllan ikväll, och ställt upp mina filmer (och Harry Potter & Twilight-sagan böckerna på engelska). Jag blev riktigt nöjd med resultatet, snyggt och stilrent - såsom det ska vara.

glad påsk


NIKON D40 + Tamron 17-50mm/2.8

 
 SARA PETTERSSON
  dagbok
  jobb
  shopping
  handboll

 FOTO
  djur
  natur
  människor
  självporträtt
  allmänt
  stilleben
  tisdagstema
  instagram
  utrustning

 ÖVRIGT
  musik
  film/TV
  böcker
  favoriter
  youtube
  bloggprat 2 0 0 9
  november - december

  2 0 1 0
  januari - februari - mars - april - maj - juni - juli
  augusti - september - oktober - november
  december

  2 0 1 1
  januari - februari - mars - april - maj - juni